Vita De Vie - Traditie CN "Petru Rares"


17 octombrie. Toamna. Bal. Boboci. Actori. Vita De Vie. Public.
Mult asteptatul bal al Colegiului National "Petru Rares" a impresionat si de asta data. Regizori si actori s-au "infruntat" pentru a crea un spectacol cu adevarat frumos. Coordonarea perfecta dintre tema balului "Wild West" si momentele propriu-zise din bal a fost excelenta. Simuland greseli, infuriind "regizorul", actorii si-au facut treaba cat de bine au putut, iar daca nu reuseau, "salariul" era drastic micsorat:))). De remarcat au fost si tinutele "actorilor principali" (bobocii); "jeans in cizme, camasi in jeans" + accesoriul obligatoriu: palaria de cowboy.
Unul dinre cele mai asteptate momente ale serii a fost momentul Vita de Vie. "Vina", "Vino la mine", "Basul si cu toba mare", "Visare", "Praf de stele", "Varza" , au facut Casa De Cultura a Sindicatelor si spectatorii din sala sa se zguduie ("casa la figurat si spectatorii la propriu").
"Cel mai tare si coerent refren "varza" din cate am auzit!" spunea Despot in timp ce surprindea momentul cu "cel mai prost telefon":)).
"Vita!!" rasuna din sala de spectacol, in timp ce trupa reaparea pe scena pentru ultimele urale, multumind publicului cu ultima plecaciune a serii.
Un bal luat parca de pe platourile de filamre Media Pro ( :)) ) si adus in scena la Suceava, la CN "Petru Rares" pentru a servi drept unul dintre evenimentele principale ale anului scolar.
Felicitari!


Niciun comentariu: